De Bakker hulpeloos ten onder tegen Djokovic

France Tennis French Open

Thiemo de Bakker slaat een bal van Novak Djokovic terug in wat een heilloze operatie bleek voor de Nederlander. AP / Christophe Ena

Sport

Op het tennistoernooi van Roland Garros is Thiemo de Bakker onderuit gegaan tegen Novak Djokovic. De Serviër behaalde zijn achtendertigste winst op rij tegen de hulpeloze Nederlander.

In de eerste ronde van de French Open sloeg Djokovic met 6-2, 6-1 en 6-3 De Bakker naar huis. Laat in de tweede set dacht De Bakker iets terug te kunnen doen op een break point, maar zijn bal ging precies over de lijn.

Djokovic, winnaar van de Australian Open brak De Bakker zo snel als hij kon in de eerste twee sets en had weinig moeite met de Nederlander. Zijn volgende tegenstander is of de Fransman Benoit Paire of Victor Hanescu uit Roemenië.

Lees meer over:
French Open
Novak Djokovic
Roland Garros
tennis
Thiemo de Bakker

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.