Doekle Terpstra kondigt forse saneringen aan bij Inholland

Doekle Terpstra. Foto NRC / Roel Rozenburg

Foto NRC / Roel Rozenburg

Binnenland

Meerdere opleidingen van Inholland worden geschrapt, de locatie in Hoofddorp gaat dicht en ontslag volgt voor een nog onbekend aantal medewerkers. Dat heeft Doekle Terpstra, sinds november vorig jaar bestuursvoorzitter van hogeschool Inholland laten weten aan persbureau ANP.

“Als je kijkt naar alles wat niet met het onderwijs te maken heeft, staat Inholland er goed voor. Maar op onderwijsgebied staan sommige opleidingen letterlijk aan de rand van de afgrond.” - Doekle Terpstra

Volgens het ANP presenteert Terpstra morgen zijn toekomstplannen voor de hogeschool.

Lees meer over:
Doekle Terpstra
INHolland
onderwijs

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.