In beeld

Daar is hij dan: de nieuwe paus

Even na zeven uur vanavond wisten we het: er is een nieuwe paus gekozen. Vanuit de schoorsteen van de Sixtijnse kapel kwam witte rook naar boven. De 115 kardinalen hadden tijdens dit conclaaf, dat gistermiddag begon, vijf stemronden nodig om tot hun beslissing te komen. Op het Sint-Pietersplein werd door de massaal toegestroomde gelovigen en belangstellenden enthousiast en emotioneel gereageerd. Deze fotoserie wordt aangevuld zodra de nieuwe paus op het balkon is verschenen.
Even na zeven uur vanavond wisten we het: er is een nieuwe paus gekozen. Vanuit de schoorsteen van de Sixtijnse kapel kwam witte rook naar boven. De 115 kardinalen hadden tijdens dit conclaaf, dat gistermiddag begon, vijf stemronden nodig om tot hun beslissing te komen. Op het Sint-Pietersplein werd door de massaal toegestroomde gelovigen en belangstellenden enthousiast en emotioneel gereageerd. Deze fotoserie wordt aangevuld zodra de nieuwe paus op het balkon is verschenen.