Gift

Bij Sensoor (een organisatie die 24 uur per dag een luisterend oor biedt aan mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek) worden we bedreigd in ons voortbestaan door ‘de bezuinigingen’.

In deze onzekere tijden zijn we ontzettend blij met giften. Een gulle beller steunt ons al enige tijd met 0,01 cent per keer. Grappig zo’n bedrag, maar lief! We juichen elke gift toe. Het lijkt erop dat hij dit bedrag overmaakt na een goed gesprek met een van onze vrijwilligers, tot een telefoontje met de bank. Zijn gift kost ons 13 cent per keer en hij doet dit wekelijks. En de gift weigeren kan niet bij onze bank. Opeens is die gulle beller een ontzettende pestkop.

Daphne Rutgers

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.