Belofte

Naar aanleiding van mijn klacht bij Post.nl werd ik door een uiterst beleefde jongeman gebeld. Met veel medeleven luisterde hij naar mijn frustraties: poststukken die kwijt zijn geraakt, brieven die er weken over doen, wekelijks minstens een brief in onze brievenbus bestemd voor iemand anders.

Beterschap werd beloofd. Ter onderstreping van deze belofte kreeg ik deze week een briefkaart van Post NL: „…vervelend dat de post niet juist is bezorgd…excuses…bijna alle post wordt door ons op het juiste adres bezorgd…met de vriendelijke groeten van uw postbezorger.” Ik pak het volgende poststuk in mijn stapeltje op: een brief voor de buren!

Françoise Takken

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.