Na de fysieke panden nu ook de webwinkel: polare.nl uit de lucht

ANP-26107326-480x320

Het logo op een vestiging van Polare. ANP BAS CZERWINSKI

De website van boekhandelketen Polare. polare.nl, is uit de lucht gehaald. Sinds de sluiting van de sluiting van de twintig Nederlandse vestigingen konden er al geen bestellingen via de site gedaan worden.

Reconstructie Polare

NRC Handelsblad komt morgen met een reconstructie van de handelswijze van Polare, sinds de overname van Selexyz een kleine drie jaar geleden. Redacteuren Toef Jaeger en Hanneke Chin-A-Fo beschrijven hoe er vanuit Polare druk werd gezet op uitgevers, welke afspraken investeringsmaatschappij ProCures met uitgevers en het Centraal Boekhuis wilde maken om de boekhandelketen in leven te houden en hoe de overname van Selexyz toentertijd in z’n werk is gegaan.

Mooiste boekhandels van Amsterdam

De wekelijkse Amsterdam Bijlage van NRC Handelsblad biedt vanmiddag een overzicht van de twintig mooiste boekhandels van Amsterdam. Om te laten zien dat de stad, na sluiting van de Polare-vestiging aan het Koningsplein, nog genoeg moois voor boekenliefhebbers te bieden heeft.

Geplaatst in:
Nieuws
Lees meer over:
NRC Handelsblad
Polare
ProCures
Selexyz
Toef Jaeger

4 reacties op 'Na de fysieke panden nu ook de webwinkel: polare.nl uit de lucht'

Emma

En de rest van het land, komt die ook nog aan de beurt? Of wordt dat gemakshalve maar overgeslagen?

Roderick Nieuwenhuis

Nee hoor, de rest van het land komt ook nog aan de beurt. Even geduld…

pieter van rhijn

kijken jullie ook naar andere succesverhaal van procures,dumas en regenboog nl free record shop?

rita van den kieboom

zeer jammer !
goede boekhandel en correcte betaal-en bezorgservice!

Volg nrc.nl op en , lees onze dagelijkse nieuwsbrief

nrc.nl plaatst cookies om een optimale gebruikerservaring te kunnen bieden. De cookies worden ingezet om het gebruik van de website te monitoren en analyseren zodat we de website kunnen verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit soort cookies kunnen ook geplaatst worden door derden. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.